Mancaruri traditionale in Antalya

Mancarea este rodul imaginatiei noastre care o ia razna cu creatii bogate, colorate şi delicioase. Niciodata nu a fost acest lucru mai adevarat decat in Turcia, in cazul in care produsele alimentare este atat de gustos savuros ca multi au cazut pentru farmecul sau carismatic. Un amestec de perfuzat traditii şi culturi diferite nenumarate, alimente turc are o greutate istorica pentru gustul sau minunat. Şi, cu accent pe produse proaspete locale, nu este de mirare faptul ca trateaza traditionala turceasca, atat dulci şi sarate, au o astfel de aroma sanatoasa.

Deci, pentru a va salva de la inec in conformitate cu o serie de placi, (nu mai vorbim de alegere), aici este un mini-ghid care sa acopere unele dintre noastre preferate delicii delicioase turc ... ..

Pizza Turceasca – Pide - Similar cu o pizza, Baie turceasca Pide este o masa copioasa cu o crusta subtire şi o multime de topping-uri gustoase. Cu o selectie de branzeturi traditionale, de la alegere pentru carnea tocata fin, ceapa, pasta de tomate si ierburi, exista o multime de optiuni pentru a Munch-ti de drum prin intermediul. Deosebit de mare pentru cei cu un buget, o parte poate costa cat mai putin de 3 dolari, efectuarea acestei gustoase trata o antena dupa inima unui calator. In mod traditional gasit intr-un Lokanta, un mic restaurant şi simplu turca, Pide este servit cu un verde luxuriant secundare salata, o afacere stralucita si o introducere foarte buna de a produselor alimentare traditionale turceşti!

Testi Kebab - Servit la masa intr-o oala de lut sigilat, testi kebab este un alt trata tantalic. Odata ajuns la masa ta, chelnerul va sparge deschide oala de lut care deservesc sectorul carnii de vita suculent şi legume proaspete, care au fost atent gatite, fierte in sucurile lor proprii in pot, la o caldura mare. Originar din regiunea Cappadocia din Turcia şi a servit in mod traditional cu orez, acest tip de kebab este una dintre cele mai renumite feluri de mancare in toate din Turcia.

Sac Kavurma - O tocana de aburos fierte pe o placa de fier subtire, foarte asemanatoare cu un wok, acest fel de mancare este servit la masa cu o flacara fierbinte foc aprins sub ea. Savurati tocana lent-gatite şi bucurati-va de amestec de carne (fie bere din carne de miel), ierburi şi legume. Cu ceapa, rosii, ardei si o multime de plante, acest fel de mancare este un amestec minunat de aroma.

Kofte - Ceea ce noi numim chiftelutele, turcii apelul Kofte. Diferenta insa, este ca Kofte poate avea orice soi de carne, grau, legume şi condimente adauga la acesta. Rezultatul este de 64 de versiuni diferite ale vasului delicioase aceeaşi turc cu diverse gusturi in functie de regiunea traditionala pe care le-a rezultat din. Un lucru care ramane aceeaşi cu toate acestea, este modul in care acest fel de mancare este gatit-gratar de perfectiune intr-o flacara mare. Şi un fel de mancare versatil, Kofte poate fi servit ca o masa de seara cu orez si salata, sau pentru masa de pranz intre doua felii de paine cu ceapa, rosii si salata verde, pentru a forma un sandwich Kofte sfarait. Yum!

Deci, daca va aflati in calatorie spre Antalya, de ce nu-ti drum prin munca aceste feluri de mancare delicioase pe un fantastic degustare-tur pentru a descoperi diferite gusturi şi arome ale Turciei?